Nimman . THAI FOOD

Stadswaag 9/10, 2000 Antwerpen | tel 032/93.80.64

Nimman

Onweerstaanbaar, we kunnen er niet aan doen, het is sterker dan onszelf. Drie jaar na de opening van ons Thai Food Café, YAM THAI, is het eindelijk zover: een gloednieuwe tweede zaak.

Fier als twee blinkende gieters doopten we haar NIMMAN, genoemd naar onze favoriete buurt in de Thaise stad Chiangmai. Waarom? We zijn al jaren zot van die buurt, ze blijft ons inspireren door haar vele cafeetjes, barretjes, restaurants, clubs en winkeltjes. De buurt leeft! Elk jaar schieten er weer nieuwe zaken als paddestoelen uit de grond! Nimman is helemaal zoals we zelf zijn, gulzig en gretig. Vrolijk en avontuurlijk. Ons nieuwe restaurant hier in Antwerpen moest deze naam dragen, bijna als eerbetoon! Alsof we op die manier altijd een prachtig stukje Thailand dichtbij hebben.

Daarenboven moesten we gewoon ook een nieuw verhaal vertellen over de Thaise keuken. NIMMAN is het resultaat van 10 jaar maniakaal culinair genieten in Thailand! We verliezen onszelf nog steeds in de vele foodstalletjes en restaurants die Thailand te bieden heeft. Al jaren lijken we twee Thaifood-junkies op rooftocht door de straten van Bangkok, Chiangmai en eilanden… en we zijn nog lang niet aan afkicken toe.

Een etentje in NIMMAN is een avond lang stap voor stap ontdekken en genieten van het één na het ander overheerlijk Thais gerecht. Een combinatie van fijne zachte "Thai cuisine" en ruwe rechttoe rechtane streetfood. De ene smaaksensatie na de andere. Een tafeltje vol lekkers. Een bijzondere en verrassende greep uit de fascinerend wijde Thaise keuken! Helemaal zoals wij ze telkens weer willen proeven uit pure heimwee naar dit geweldige land.

Geef eens een cadeaubon cadeau!